Verbouwen

De voordeligste schroevenspecialist

Schroeven
Geschreven door admin

Ben je op zoek naar de juiste schroef voor een bepaalde klus? Of heb je geregeld grote hoeveelheid schroeven nodig voor je werk? Kijk eens op de website van de voordeligste schroevenspecialist in Nederland. De Schroeven Groothandel! Of je nou op zoek bent naar een standaard schroef of een speciale schroef die alleen te gebruiken is in een bepaald soort materiaal, bij de schroeven groothandel vind je deze direct!

De schroeven groothandel

Je schroeven bestellen bij de schroeven groothandel heeft vele voordelen. Je betaalt altijd de scherpste prijs en de levering is geheel gratis vanaf een bedrag van € 45,-. Op alle schroeven die verkocht worden via de schroeven groothandel zit 2 jaar garantie en mocht je ondanks de duidelijke uitleg toch per ongeluk de verkeerde schroeven besteld hebben? Je kunt deze gratis retourneren of ruilen! Je krijgt de schroeven binnen 2 werkdagen geleverd.

Groot assortiment schroeven

De schroeven groothandel heeft voor iedere klus de juiste schroef. Via het handige zoeksysteem op de website vind je met enkele klikken op je muis dat wat je nodig hebt. In ons assortiment hebben wij onder andere:

Maar ook voor andere materialen zoals pluggen, houtdraadbouten, slotbouten, bits, boren, moeren, ringen en overig beslag kun je bij de schroeven groothandel terecht. Met onze 25 jaar ervaring in de schroeven handel kunnen wij u zeker helpen mocht u nog vragen hebben of niet de juiste keus kunnen maken. Neem gerust contact op: 0251-700277 en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons assortiment bekijken op schroevengroothandel.nl