Badkamer en toilet

Geef een nieuwe look aan je badkamer

Geschreven door admin

Een badkamer verbouwen. Dat klinkt als veel gruis, douchen bij de buren en lang in de rommel. Toch kan het vrij snel gebeurd zijn. Je moet alleen even weten wat je wilt en waarom je wilt gaan verbouwen. Ben je op zoek naar dat unieke ligbad, dat een mooie plek moet krijgen in je huis? Of ben je juist helemaal klaar met die oude douchecabine en wil je een nieuwe?

In beide gevallen kan het zinvol zijn om de badkamer te verbouwen en te kiezen voor een nieuwe inrichting. Door de badkamer te verbouwen creëer je in huis een nieuwe plek met een nieuwe feel, zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven. Je kunt zelfs kiezen voor een gedeeltelijke verbouwing.

Wat doe je bij een gedeeltelijke verbouwing van de badkamer?

Bij een gedeeltelijke verbouwing van de badkamer, pak je slechts een klein deel aan. Dat kleine deel van de badkamer dat je aanpakt, kan van alles zijn. Je vervangt het staande toilet door een hangend toilet, gaat van 1 wasbak naar 2 wasbakken of vervangt de douchecabine. Door te kiezen voor een gedeeltelijke verbouwing, houd je de kosten in de hand en houd je grip op de verbouwing.
Een groot voordeel daarvan is dat het rust biedt. Een verbouwing kan een stressvolle en intensieve tijd betekenen. Het is in zo’n geval aan te raden om niet zonder meer te kiezen voor de meest rigoureuze oplossing. Denk na over de mogelijkheden en vervang wat je echt moet vervangen. In dat geval houd je grip en de hand op de knip.