Interieur Uitbreidingen Verbouwen

3 handige gadgets voor als je in de bouw werkt

Geschreven door admin

Er werken heel wat mensen in de bouw, en gelukkig is de bouw de afgelopen jaren weer behoorlijk gegroeid. Sterker nog, er is voor veel klussen een tekort aan vakmensen die kunnen helpen waardoor er een behoorlijke wachttijd achter een klus kan zitten. Volop werk voor de mensen die in de bouw werken dus. Dat betekent nog harder werken dan gewoonlijk in de bouw. Het is een behoorlijk zware branche om in te werken, maar wel een mooie branche. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige gadgets beschikbaar op elk denkbaar gebied. Zo ook op het gebied van de bouw. We hebben enkele super handige gadgets op een rijtje gezet voor als je in de bouw werkt.

1. Stevig schrijfgerei

 

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij gadgets voor wanneer je in de bouw werkt, maar goed schrijfgerei is noodzakelijk voor klussers. Niet per se om teksten mee te schrijven, maar wel om mee te markeren of afmetingen te bepalen. Vaak moet dit gebeuren bij verschillende materialen, dus moet de pen hier wel geschikt voor zijn. Daarnaast moet hij stevig zijn, want in de bouw gaat het er nu eenmaal stevig aan toe. Je kunt hierbij denken aan een speciale timmermanspen die watervast, veegvast en sneldrogend is en toegepast kan worden op vrijwel alle materialen. Ook kun je speciale balpennen bedrukken zodat het geheel in de stijl van het bouwbedrijf is.

2. Bouw radio

 

Een werkdag kan zwaar en lang zijn, maar met goede muziek erbij wordt het een stuk dragelijker. Je kunt dan een radio aanschaffen en die op de werkplaats neerzetten, maar de kans is groot dat deze het maar een weekje volhoudt. Vaak wordt er buiten gewerkt, met zware materialen of met zaken als verf. Een normale radio kan hier nu eenmaal niet goed tegen en zal het snel begeven. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale radio’s voor in de bouw. Deze zijn ultra stevig en kunnen tegen vrijwel alle omstandigheden. De investering waard!

3. Screwmagnet

 

Deze gadget is ook erg leuk als geschenk voor werknemers in de bouw. Dit nieuwe stuk gereedschap is zelfs dé gadget van het jaar 2018, want de screwmagnet won de Promotional Gift Award 2018. De screwmagnet is een supersterke magneet die je vast kunt klikken aan je broekzak, riem of wat maar voor jou werkt. De magneet heeft een draagkracht van maar liefst 11 kilo, waardoor je er zelfs een hamer aan kunt hangen. Maar denk ook aan schroeven, schroevendraaiers of bitjes. Zo heb je alles bij de hand en hoef je niet meer constant te bukken!

 

Maak het jezelf gemakkelijk door deze gadgets toe te passen tijdens jouw werk in de bouw!