Badkamer en toilet

Een designradiator in de badkamer

Geschreven door admin

Iedereen weet dat mooie badkamers en keukens het huis verkopen. Een koper ziet graag dat deze ruimtes prima in orde zijn zodat er de eerste tijd geen extra kosten voor vervangen en verbouwen ontstaan. Zelfs als u nog niet van zins bent om uw huis in de zeer nabije toekomst te verkopen, met een mooie en luxe badkamer biedt u een plek waar u zelf kunt genieten en uw stress kunt weg relaxen aan het eind van een lange dag. Ook noodzakelijk voor deze ontspanning is een aangename omgevingstemperatuur om uzelf ook behaaglijk te voelen. Designradiatoren voor de badkamer worden al decennia lang gebruikt om de ruimte te voorzien van de warmte die noodzakelijk is om dit comfort te bieden wanneer u uit het bad of de douche stapt op een koude winterse nacht. Er is niets meer aangenaam dan genieten van een warm bad als het buiten koud is, maar u wilt niet verwelkomd worden door een te koude omgeving als u uit het bad stapt. De juiste designradiator in da badkamer helpt u dit te voorkomen.

Veel radiatoren om uit te kiezen

Het goede nieuws is dat er bij het aanpassen of veranderen van uw designradiator in de badkamer er een brede selectie is om uit te kiezen. Bent u op zoek naar een oplossing voor het verwarmen door het toevoegen van een moderne en elegante touch aan de badruimte, of bent u op zoek naar een plek om uw handdoeken te hangen, zodat ze lekker warm zijn als u uit het bad of de douche stapt? Ook de aanwezigheid van vloerverwarming is belangrijk i.v.m. de capaciteit die de radiator moet leveren. Designradiatoren zijn verkrijgbaar in het paneelontwerp, dat is het traditionele ontwerp dat u waarschijnlijk al in uw slaapkamer en de woonkamer hebt hangen. Deze zijn vaak te groot voor de traditionele badkamers waar je niet wilt afwijken van het totale ontwerp van het pand. Voor een moderne woning zijn er een aantal spectaculaire designradiatoren die eruit zal zien als een kunstwerk op de muur en maken daarmee zeer zeker een statement in de ruimte. Dan zijn er mogelijkheden voor het ophangen van handdoeken. Deze komen in een verscheidenheid van maten en stellen u in staat om uw handdoeken op te hangen om ze warm te houden of te drogen.

Passend in het ontwerp

De stijl moet worden gekozen op basis van uw totale huis en badkamerdesign. Als u bezig bent met het ontwerpen van een nieuwe en moderne badkamer, overweeg dan een designradiator, die uw ontwerp kan verbeteren en iets kan toevoegen. Let hierbij wel op het noodzakelijke wattage dat de radiator moet leveren, een vuistregel is dat er minimaal 100W per m³, oftewel 250W per m² vloeroppervlakte nodig is. Zorg ervoor dat u kwaliteit en betrouwbaarheid aanschaft door te kiezen voor een gedegen merk. Als het gaat om badkamerradiatoren, wilt u ervoor zorgen dat u een kwalitatief hoogwaardig product te kopen met een goede garantie. De radiator moet u tenslotte voorzien van jaren gebruik, genot en warmte. Voor het verkrijgen van adviezen, zowel op het gebied van de juiste designradiator als ook de benodigde afmetingen om het vereiste wattage te kunnen leveren, kunt u tot ’s avonds 22:00 uur telefonisch terecht bij de servicedesk van Sani-bouw, de online leverancier met scherpe prijzen waarbij montage door de vakman bij u om de hoek gewoon mogelijk is.