Interieur

Meer ruimte met een draaideurkast

Geschreven door admin

Draaideurkasten zijn een van de meeste voorkomende kasten op kantoren etc. Dit komt omdat je voor een relatief lage prijs een goede kast krijgt. De meeste van deze kasten zijn ook voorzien van een slot waardoor uw documenten veilig opgeslagen kunnen worden.

Soorten en maten

Deze draaideurkasten zijn er in verschillende soorten en maten. En wanneer u een draaideurkast op maat zoekt is dit ook mogelijk. Bij Officetopper kunt u kiezen uit verschillende soorten kasten. Zo kunt u er voor kiezen om een gloed nieuwe kast te kopen, maar ook kunt u er voor kiezen om een gebruikte kast te kopen. Deze kasten worden voor verkoop goed gecontroleerd op schade etc. en zien er uit als nieuw. Als u een gebruikte kast koopt bent u ook nog duurzaam bezig en deze kasten zijn natuurlijk scherp afgeprijsd.

Ook kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren. Meestal staat dit aangegeven op de website. Wanneer uw kleur er niet tussen staat kunt u altijd contact opnemen over dit product met Officetopper. Zij zullen dan samen met u gaan kijken naar een alternatief hiervoor.

Goede indeling van uw kantoor

Door een draaideurkast in uw kantoor te plaatsen creëert u meer ruimte voor andere meubelen. U kunt uw documenten goed en veilig bewaren zonder dat ze in uw zicht liggen te slingeren. De indeling van de kast is ook per kast verschillend en wanneer u een andere indeling in de kast wilt hebben kunt u hier naar vragen.

Brandvertragende kasten

Ook verkoopt Officetopper draaideurkasten die brandvertragend zijn. Dit wil zeggen dat wanneer er brand is deze kasten er niet voor zullen zorgen dat de brand alleen maar erger wordt. Het zorgt er juist voor dat uw kast minder snel beschadigd wordt door de brand, zodat uw documenten bewaart blijven. Meer informatie of dit product? Neem dan contact op met Officetopper.

Meer weten over deze kasten?

Wilt u meer informatie over deze kasten of wilt u graag een kast van dichtbij bekijken? Officetopper schikt ook over een grote showroom waar u deze kasten kunt komen bekijken. Als u voor dat u een bezoek komt brengen even contact opneemt, zal een deskundige u persoonlijk advies komen geven. U kunt de draaideurkast natuurlijk ook gewoon online bestellen via www.officetopper.com als u dit fijner vindt!